Uploaded on Jan 7, 2020
https://www.realexamcollection.com/vmware/3v0-624-dumps.html 3V0-624 dumps material has affectively changed the style students prepare. Highly qualified and experts have offered their help at realexamcollection.com. So this compact guide is a result of their combined efforts. There is no better place for study where you can get money back guarantee for your success at the first attempt. Not only this, but we have come with unique and fruitful help.
3V0-624 Dumps & Test Certification 3V0-624 Cost - Christmas Offer
VMwa re
3V0-62 4
VCAP 6.5 – Data Center Virtualization Design
https://www.realexamcollection.com/vmware/3v0-624-dumps.html
Question: 1
A customer warns to virtualize an Oracle database with vSphere 6.5, but is concerned about its
performance.
Which three design elements will ensure optimum performance? (Choose three.)
A. Share as much memory as possible with the balloon driver.
B. Use VMXNET3 for the network adapter.
C. Create affinity rules for the virtual machine to a single physical socket.
D. Use VMware Paravirtual SCSI adapters for data and log vDisk.
E. Enable Hyper-Threading
Answer: BDE
Question: 2
A development team must provide layer 2 network isolation between virtual machines that are in the
same VLAN. The solutions architect must provide additional security between the virtual machines on
the same subnet.
How can this be done without consuming more VLANs?
A. Use Virtual Switch Tagging
B. Use Private VLANs.
C. Use Virtual Guest Tagging.
D. Use External Switch Tagging.
Answer: B
Question: 3
DRAG DROP
A company is outsourcing its support operations to an external service provider and plans to complete
the project by April 1.
•The external Support engineers must have the ability to power cycle, create, and edit virtual machines
settings within their assigned vSphere site.
•The company maintains three vCenter servers in Enhanced Linked Mode that are run as virtual
machines in the supported infrastructure.
•The vCenter servers will be supposed by the external service provider.
•Each vCenter server is connected to its own local Platform Services Controller and MSSQL database
server.
•The company will provide escalation support and physical access on a per request basis.
•99.9% ESXi host uptime is required in this environment, but no SLA has been specified for the hosted
applications.
Drag each statement to its appropriate concept.
Answer:
Question: 4
A customer has requested a vSphere 6.5 deployment design that utilizes vCenter Server and the use of
vMware-recommended best practices for securing vCenter Server.
Which three actions would satisfy these requirements? (Choose three.)
A. Utlizing vSphere CLI and vSphere SDK for Perl scripts.
B. Restricting vCerter Server access to only the management network
C. Assigning the default Administrator role to all administrator users.
D. Synchronizing time in vCenter Server with a NIP source.
E. Removing expired and revoked certificates from vCenter Server system.
Answer: ABD
Question: 5
A database administrator is operating a virtual machine (VM) configured with 16 vCPU and 64GB of
RAM. A recent performance audit has indicated that this virtual machine is oversized and is using less
than 60% of its configured CPU and memory capacity.
•The ESXi host that contains this VM has 2 physical processors with 10 cores per processor, and 128GB
of RAM.
•This physical host's architecture is split into two equal NUMA nodes.
Which vCPU and RAM configuration for the VM allows for the most resources, but also provides the
performance benefit of local NUMA access?
A. 16 vCPU and 32GB RAM
B. 4 vCPU and 16GB RAM
C. 10 vCPU and 64GB RAM
D. 12 vCPU and 64GB RAM
Answer: C
Explanation:
Explanation:
128/20=6.4*10=64 (10vCPU and 64GB)
http://www.techspresso.com/vm-sizing-best-practices-in-vsphere/
https://blogs.vmware.com/performance/2017/03/virtual-machine-vcpu-and-vnuma-rightsizing-rules-of-
thumb.html
Question: 6
When implementing update policies for the vSphere environment, which would be the VMware-
recommended way to update the vCenter Server Appliance (VCSA) when an underlying operating
system (OS) patch is released?
A. Introduce a policy that requires a system administrator to check if a new appliance update (which
might include an OS update) is available from the downloads section of MyVMware portal, and follow
the VCSA documentation to apply the update.
B. Do nothing-the VCSA applies all OS updates automatically without any human interaction.
C. Introduce a policy that requires a system administrator to go online and check with the OS vendor to
see if a new version is available. If it is, download it manually, log in to the VCSA with the root
credentials, and proceed with the OS update.
D. Configure VMware Update Manager to download the OS update and apply it on a scheduled basis.
Answer: D
Question: 7
DRAG DROP
Sort the traffic by whether it can be encrypted natively by vSphere.
Answer:
Question: 8
A solution architect has finished conducting interviews and gathering requirements for a company, and
has determined that the logical requirements are:
•two data centers for high availability
•synchronous replication to meet the zero minute RPO
•separating management workloads from application workloads
•dedicated 10Gb uplink for each low latency server
•single management point for the entire environment
Which two actions would meet the design requirements? (Choose two.)
A. Configure 1 Port Group with a dedicated 10Gb Uplink for low latency servers.
B. Deploy two clusters, one for management workloads and one for application workloads.
C. Build 2 Port Groups, one for management serves and one for application servers.
D. Install two vCenter Servers in Enhanced Link Mode.
Answer: AB
Question: 9
A solutions architect has made the following design decisions:
•Leverage existing hardware that is certified on earlier versions of vSphere but is NOT on HCL for ESXi
6.5.
•Upgrade vCenter Server to version 6.5.
•Configure separate clusters based on ESXi versions 5.5, 6.0, and 6.5 for newly purchased, certified
hardware.
•The underlying CPU family is compatible.
•There is enough resources available to vMotion virtual machines (VMs)
Given this scenario, what is the correct statement about the ability to vMotion virtual machines
between versions of ESXi?
A. VMs created in vSphere 5.x must be upgraded first to newer virtual hardware and then be vMotioned
to vSphere 6.x.
B. VMs created in vSphere 6.x environment with default settings can be moved to ESXi 5.x.
C. VMs can be vMotioned to the same or newer version of ESXi.
D. VMs that are created after the vCenter Server 6.5 upgrade can be vMotioned between any supported
versions of ESXi.
Answer: C
Explanation:
https://kb.vmware.com/s/article/2007240
Question: 10
DRAG DROP
According to VMware-recommended best practices, on which cluster should each of the services be
placed?
Answer:
http://v-wiki.net/dedicated-management-cluster/
Question: 11
DRAG DROP
A company would like to utilize its current infrastructure but wants to adopt virtualization to consolidate
its environment. Currently, the infrastructure contains:
•server with 2 x 8 cores CPUs and 96G8 of memory
•backup LAN with a single physical switch
•production LAN
•sufficient datastore performance as determined by the storage team
Match the existing infrastructure component to its appropriate concept.
https://www.realexamcollection.com/vmware/3v0-624-dumps.html
Comments