Uploaded on Oct 10, 2020
Practice with QuickBooks Online Certification Exam Answers 2020 to be a successful QuickBooks Certified. And drop a call through the number +1-877-715-0222 to get more questions, and answers regarding this exam. https://www.accountwizy.com/quickbooks-online-certification-exam-answers/
QuickBooks Online Certification Exam Answers 2020
QuickBooks
Online
Certification
Exam Answers
2020
Accoutwizy.com
QuickBooks Certified is the most demanding and challenging career in this time.
There is only one way, to become a successful QuickBooks Certified, and that is
‘QuickBooks Online Certification Exam’. A candidate should know, ‘How to get
QuickBooks Certified?’, and what are the tips to qualify this exam easily in 1st
attempt. Because there are few attempts to give this exam. A candidate can use the
1st three attempts easily without facing any problem, after the 3 attempts you will
deny for 60 days to attempt this certified exam. So, to make the exam preparation
more flexibility a candidate should analyze, and practice the previous year question
& answers ‘QuickBooks Online Certification Exam Answers 2020’ to get the
updated idea ,and new changes of the examination. Proceed forward to know more
detail regarding this, and can dial the number +1-877-715-0222 for live
guidance……..
QuickBooks Certification Practice With
QuickBooks Online Certification Exam
Answers 2020
Practicing with the recent or previous year examination paper is a
effective, an most brilliant tips to qualify the QuickBooks Online
Certification exam. There are many sources to get the set of
questions, and answers paper like, Quickbooks Online Certification
exam answers pdf, Intuit site, and etc. Here we have also the
answers to QuickBooks Online advanced certification exam 2020,
proceed forward to analyze the exam pattern, and the questions also.
QuickBooks Online Certification Exam 2020 Section 1
Answers:
Question 1:
QuickBooks Online has some great features. Clients can use Online Invoicing, which will
track when they’ve been viewed and paid. Online Invoicing even allows for customer queries
via online messages directly linked to the invoice. You now need to enable this feature in the
new client company you’re setting up.Take a look at the steps below.
1. Select the Gear icon, and select Account and Settings, under the Your Company column
2. _____________ and scroll down to the Online delivery section
3. _____________ to ensure that Attach invoice as pdf is unchecked
Can you identify the missing steps?
Answer: Step 2: Select the Sales tab; Step 3: From the drop-down list, select Online
invoice
Question 2:
Your client has asked you to turn on warnings for duplicate check and bill numbers in their
QuickBooks Online company. Take a look at the steps below.
1. ______________
2. Under Your Company, select Account and Settings
3. Select the Advanced tab
4. In the Other preferences section, select the option to warn if duplicate check number is
used and warn if duplicate bill number is used
5. ______________
Starting at the QuickBooks Online Dashboard, which option would complete the following
steps?
Answer: Step 1: Select the Gear icon; Step 5: Select Save
Question 3:
Your client has moved and needs you to modify the business address of the company in
QuickBooks Online. Take a look at the steps below.
1. Sign in to your QuickBooks Online Accountant account
2. _________________
3. You’ll see the client company dashboard
4. _________________
5. Select Account and Settings
6. Select the Pencil icon in the Address section of the Company tab
What are the missing steps to get you to the screen to edit the address for your client?
Answer: Step 2: Select the client company from the Client Switcher drop-down in the
green header bar; Step 4: Select the Gear icon
Question 4:
A great feature of QuickBooks Online is that there are other lists you can utilize to make it
easier to fill in forms. Where would you go to find these lists?
Answer: Go to the Gear icon and select All Lists
Question 5:
Where can you go in QuickBooks Online to import a list of products and services?
Answer: Select the Gear icon and under the Tools column, select Import Data, then
Products and services
Question 7:
A small business owner already has an Intuit ID and is going to set up their own QuickBooks
Online company. Below are a series of steps for setting up a new QuickBooks Online
company.
1. Go to QuickBooks.com
2. Select the appropriate subscription level
3. Select Sign in
4. ________________
5. Select Sign in
Can you identify the missing step 4?
Answer: Step 4: Enter an Intuit ID email address and password
Question 8:
Below are a series of steps for accepting an invitation from the client to become their
accountant user.
1. Open the email account you use for your Intuit ID
2. You will see an invite from the client company
3. Select the Accept button to accept the invitation
4. ________________________ and you’ll see a Success! box
5. Select Continue
Can you identify the missing step?
Answer: Step 4: Sign in to your QuickBooks Online Accountant account
Question 9:
Look at the following 2 statements:
● Statement 1 – “QuickBooks Online _____________ is the do-it-for-me option; a
complete payroll service with a team of US-based payroll experts to take care of payroll
for your client.”
● Statement 2 – “You can also link up ____________ with QuickBooks to simplify
workflow and save yourself a significant amount of time. You’ll benefit from a seamless,
end-to-end experience that translates a client’s QuickBooks Online books into a tax
return.”
Identify the products that fit in the spaces to correctly complete the statements.
Answer: Full-Service Payroll; ProConnect Tax Online
Question 10:
The Chart of Accounts lies at the heart of a QuickBooks Online company. Which 5 of the
following statements are true about the Chart of Accounts, how to make changes to the
Chart of Accounts, and how products and services are linked to the Chart of Accounts?
Answer:
● To add a new account, you open the Chart of Accounts by selecting Accounting from
the left navigation, then select New to open the Account window
● The Sales of Product Income account is a default account when inventory is turned on
● If you add a new account, the category type determines on which financial statement
this account will show
● When we set up Products and Services, they are linked to the Chart of Accounts by
specifying a sales price/rate
● Delete an account from the Chart of Accounts if it is not relevant to your business
Question 11:
To set up a new bank feed or link to a bank account in a client’s QuickBooks Online
company you should go to the ___________. If it’s the first time you’ve been here, select
Connect, otherwise select Add account. Which option completes the statement?
Answer: Banking Center
Question 12:
If you want to give one or more of your employees access to Your Practice, what types of
user permissions can be set up?
Answer: Regular or custom user, Company administrator, Reports only and Time Tracking
only
Question 13:
You’ve been asked to add a new customer for your client in their QuickBooks Online company, so,
you go to the Sales Center and select the Customer tab to begin. As this is the first customer for your
client you are taken straight to an easy entry screen.Take a look at the steps that follow, and fill out
the missing steps:
1. You enter the customer name, phone number, and email from the business card you’ve been
given by the client
2. ____________________
3. You now want to edit this customer’s details to add some further information
4. Select the customer name from the customer list
5. Select the Edit button in the top right
6. This customer is not taxable and you need to enter their reseller number. Select the Tax info tab
and enter their reseller number 92-12345 in the Exemption details
7. ___________________ and set their preferred payment method to Credit Card
8. Select Save
Answer: 2. Select the Add Customer button; 7. Select Payment and Billing
Question 14:
As part of understanding your client’s needs, you should find out what their sales tax
requirements are for their business and locality.
What information is needed to set sales tax up for a client in QuickBooks Online who
only does business in their home state? Select the 4 options you think apply.
Answer:
● Their company address?
● When did their current tax period start?
● How often they have to file a tax return?
● When did they start collecting sales tax for the agency?
Question 15:
Where would you go to add a new vendor or find the link to import a vendor list into
QuickBooks Online?
Choose the most viable method from the options below, although other methods may be
available.
Answer: The New vendor button in the Vendors tab of the Expenses screen
Question 16:
What would a client select in their Manage Users screen to give their worker access to
create invoices, but not write checks in their QuickBooks Online company?
Answer: Select the Limited radio button and check the Customer and Sales box
Question 17:
You want to add a new Product and Services entry to your client’s QuickBooks Online
company. The service is the installation of a server but doesn’t include the cost of the
hardware. Here are some steps for getting the job done.
1. Select the Gear icon, select Products, and Services, then select New
2. _________________
3. In the Name field, type ‘Server installation’
4. In the Sales information field, type ‘Server installation’
5. Sale price/rate is $1250
6. In the Income Account drop-down select Service/Fee Income
7. Select Save and close
Which of the options below correctly fills in Step 2?
Answer: Select Service
QuickBooks Online Certification Exam 2020
Section 2 Answers:
Question 1:
Your client wants to transfer $500 from their checking account into a savings
account to cover tax liabilities for sales made last month.
Where should they start the process?
Answer: Navigate to the Quick Create icon, then find the Transfer link
Question 2:
Look at these two sentences about Undeposited Funds.
1. By posting to Undeposited Funds, you can create a single bank deposit for multiple
payments, making it easy ___________.
2. When receiving a payment, make sure _________________.
Which of the options below correctly fills in the blanks?
Answer:
1. To match your bank register with your bank statement; 2. the Deposit to account is
Undeposited Funds
Question 3:
Select the true statement about journal entries in QuickBooks Online.
Answer:
Your client can’t create an Adjusting Journal Entry
Question 4:
What are 4 benefits of the Online Invoicing feature within QuickBooks Online?
Answer:
● Customers can message the business about an invoice
● The business can answer messages received from their customer about an invoice
● The business can track when an invoice has been viewed
● With QuickBooks Payments activated, the customer can pay online
Question 5:
You have a client business who uses invoicing, the Accounts Receivable workflow
and they use the Banking screen to record a customer payment received. They
select an income account, and then select Add.What 2 problems will this cause?
Answer:
● Their Accounts Receivable balance will not be accurate
● The income account will show duplicate income
Question 6:
When would you use the Add other funds to this deposit grid in a Deposit Transaction?
Identify the 3 correct options below.
Answer:
● When an employee reimburses the company
● You receive a tax refund from the IRS
● When a company doesn’t record income using sales transactions (invoices or sales
receipts), and wants to record deposits directly to income accounts
Question 7:
Which 2 of the transactions and tools in the list are Posting transactions?
Answer:
● Credit memos
● Vendor credits
Question 8:
Which option has the correct information about how a delayed charge is used, and how it is
created and linked to an invoice?
Answer: Use a delayed charge to record a fee that you want to invoice in the future. The
first step is to select Delayed charge from the Quick Create menu, and then add to an
invoice later by selecting Add when the customer invoice is created.
Question 9:
What 3 types of customer statements can be generated by QuickBooks Online?
Answer:
● Statements that show a balance forward and then all activity between two specified dates
● Statements that show invoices created between two specified dates and their related
payments
● Statements that show just open transactions
Question 10:
Clients can take payments from their customers’ credit cards via Online Invoicing if they have
QuickBooks Payments set up. How does the customer interact with the invoice to access credit
card payment features?
Answer: They select the Pay Now button
Comments