Uploaded on Jun 1, 2020
Dumpssure.com has got good regard among IT candidates and other professional because of its unprecedented style of help. A huge amount of IT professional owe thanks to this useful study source. CV0-001 dumps material is their unique creation for exam preparation. You can download this guide right now within seconds and move fast towards your success. When you start your preparation with us, you are given money back guarantee that assures you of the right use of your efforts and money. If you study finely with CV0-001 questions and answers and still fail to acquire certification, you get your amount returned. You can imagine a chance of failure just by evaluating free demo questions. It is the right time to download demo version free of cost and start your preparation from CV0-001 original PDF dumps. You must use Online Testing Engine at the end. Moreover :https://www.dumpssure.com/comptia/real-cv0-001-dumps-pdf.html Discount Offer! Use this Coupon CoDe to get 10% OFF SURE10 HOT EXAMS HP2-B86 Dumps PMI-SP Dumps 220-601 Dumps JK0-701 Dumps 700-037 Dumps ANS-C00 Dumps
CV0-001 Dumps & Test Certification CV0-001 Cost
CompTIA
CV0-001
CompTIA Cloud+ Certification
Question: 663
An administrator deployed a DaaS cloud delivery model for a financial institution and implemented a data
encryption technology using AES cryptography. Which of the following should the administrator implement
NEXT?
A. Access controls
B. RC5
C. SSL
D. Zoning
Answer: A
Question: 664
An administrator deployed ten application servers from a single VM template. A senior administrator notices that
these ten VMs are not using their resources efficiently. Which of the following is MOST likely the issue with the
new servers?
A. The dynamic resource pool is malfunctioning.
B. The server is missing security patches.
C. The VM servers were not properly configured.
D. There are insufficient resources available on the host.
Answer: C
Question: 665
Which of the following storage technologies is file-based?
A. WAN
B. DAS
C. SAN
D. NAS
Answer: D
Question: 666
An administrator is tasked to reduce the company’s datacenter power utilization. Currently there are 500 physical
servers in the datacenter and 600 virtual servers with five additional available host servers. Which of the following
should the administrator perform?
A. Migrate servers using V2V technology
B. Perform an offline migration of virtual servers
C. Migrate servers using V2P technology
D. Migrate servers using P2V technology
Answer: D
Question: 667
An administrator is tasked with installing an application patch on a virtual server. The administrator needs the
ability to restore the server to its previous state quickly if the patch corrupts the system. Which of the following
should the administrator do to accomplish this task?
A. Install the patch on a development server
B. Create a full backup
C. Create a snapshot
D. Install the patch on a test server
Answer: C
Question: 668
Which of the following cloud delivery models presents the LEAST vulnerabilities to a company’s existing
network?
A. Hybrid
B. Community
C. Public
D. Private
Answer: D
Question: 669
Which of the following uses the business model of shared resources in a cloud environment?
A. Elasticity
B. Self-serve
C. Cloud bursting
D. Multi-tenancy
Answer: D
Question: 670
Which of the following is used to locate a specific area of storage in a cloud environment?
A. Object ID
B. SAN
C. Replicas
D. Metadata
Answer: A
Question: 671
Which of the following can be done after an administrator deploys a virtual server to ensure that the server vNIC
can communicate to the physical network?
A. Bridge the vNIC
B. Set the vNIC speed to half-duplex
C. Add an addition vNIC
D. Set the vNIC speed to full-duplex
Answer: A
Question: 672
An administrator needs to provide Internet access to all internal systems using a single IP address. Which of the
following should the administrator implement?
A. NAT
B. Virtual switching
C. VLAN tagging
D. PAT
Answer: A
Question: 673
Which of the following technologies would MOST likely be used for personal use to virtualize a desktop?
A. Type II
B. Type I
C. RAID 5
D. RAID 0
Answer: A
Question: 674
In which of the following cloud services will the customer be responsible for securing provisioned hosts?
A. PaaS
B. IaaS
C. SaaS
D. DaaS
Answer: B
Question: 675
Which of the following should an administrator perform to harden a VM that has been provisioned in a public
cloud environment before deploying the system?
A. Defrag system
B. Update drivers
C. Disable firewall
D. Patch system
Answer: D
Question: 676
Which of the following can be used to encrypt data at rest on a VM located in the cloud?
A. AES
B. SSL
C. TLS
D. VPN
Answer: A
Question: 677
Which of the following is MOST important when factoring network level security in a public cloud environment?
A. Ensuring good user experience
B. Ensuring confidentiality
C. Ensuring redundancy
D. Ensuring high availability
Answer: B
Question: 678
Which of the following should an administrator implement when connecting the company’s existing network to a
public cloud environment to ensure confidentiality of data that is being transmitted?
A. A proxy server
B. A load balancing solution
C. An IPSec tunnel
D. A server clustering solution
Answer: C
Question: 679
An administrator is creating a new VM template and has a requirement that the OS must be hardened. Which of
the following should be performed to harden a guest OS?
A. Encrypt the hard drive
B. Run defrag
C. Rename administrator account
D. Change page file
Answer: C
Question: 680
A company has decided to reduce their datacenter size. An administrator for the company has been tasked to
virtualize many of the company’s servers.
Which of the following should the administrator perform to accomplish this goal?
A. P2V
B. P2P
C. V2P
D. V2V
Answer: A
Comments